CUM SĂ SLĂBEȘTI (40 KG ÎN CAZUL MEU) ȘI SĂ DUCI DIN NOU O VIAȚĂ FRUMOASĂ. NOUA MEA VIAȚĂ S-A ÎNCEPUT LA 33 DE ANI!

img

Salutări, aici sunt eu, autoarea acestui blog, acum și cu cinci luni în urmă. Iată schimbarea

Am decis să-mi împărtășesc povestea despre cum am ajuns acum să cântăresc 57 kg (eram foarte grasă).

Am fost destul de slabă, dar totul s-a schimbat după ce m-am căsătorit. Stăteam cu soțul la televizor, cu sandvișuri, bere și chipsuri și totul se termina cu desert. Mulți dintre voi știți despre ce vorbesc. M-am căsătorit și nu m-am mai ocupat de mine. Aveam un inel pe deget, de ce să mă străduiesc? M-am îngrășat? Cântarul arăta un număr record de 80 kg. Nu conta! Soțul meu mă iubea oricum.

Am continuat să mă îngraș. Am ajuns să cântăresc peste 95 kg.

img

Mă transformam treptat într-o scroafă. Nu mă deranja să folosesc acest apelativ. În loc de bărbie dublă, aveam patru bărbii. Aș fi putut să-mi ascund banii în cutele de pe burtă, jur că nu i-ar fi găsit nimeni dacă m-ar fi percheziționat. Corpul meu gras tremura la fiecare mișcare și gâfâiam de fiecare dată când mă mișcam. Foloseam liftul până la etajul doi, pentru că mă temeam că mă voi sufoca.

Am decis să avem un copil, dar era mai ușor de spus decât de făcut. La clinică ne-au spus că trebuie să slăbesc și mi-au indicat o dietă strictă. Soțul meu m-a susținut, nu mai aveam mâncăruri „interzise” în casă. Am dat jos 16 kg, toată lumea m-a felicitat, spunând că e uimitor, m-am delăsat și totul a revenit la situația de dinainte. MMM, MÂNCARE, POT SĂ MĂNÂNC DIN NOU. M-am îngrășat chiar mai mult decât înainte.

img

La 30 de ani aveam deja probleme grave de sănătate, colesterol, hipertensiune, probleme cu inima și pancreasul, diabet de tipul 2 și chiar și psoriazis. Toate din cauza fundului meu gras. Nu doar că arătam rău, ci şi mă simțeam rău. Eram complet apatică și deprimată.

Nici relația mea nu mergea prea bine. Nu făcusem sex cu soțul de câteva luni, la început, m-a susținut, dar apoi aproape că am încetat să mai vorbim. Atunci am realizat că TOATE ACESTEA TREBUIE SĂ ÎNCETEZE!

Nici măcar nu mă gândeam la diete sau sală, ambele necesitau timp și voință pe care nu le aveam. Trebuia să acționez rapid pentru a-mi salva căsnicia. Am căutat pe internet și chiar am consultat un dietetician online. I-am descris situația mea și i-am spus că am nevoie de un rezultat rapid și permanent. Specialistul mi-a sugerat să încerc Guavital.

Îmi doresc să fi știut despre el mai demult. Guavital este un produs care susține corpul în timpul cetozei (arderea carbohidraților din celule). Ingredientele sale active reduc oboseala, elimină apatia, previn „sevrajul” carbohidraților și compensează lipsa substanțelor nutritive necesare. Cu Guavital, poți consuma alimente cu carbohidrați, important este să nu abuzezi. Formula activă accelerează procesul de ardere a grăsimii de două-trei ori, fără consecințe negative asupra corpului.

M-am măsurat și am fost uimită să descopăr că slăbeam aproape 3 cm în circumferință în fiecare săptămână.

img

Într-o lună, am slăbit cu 13 kg. Nu am făcut absolut nimic! Jur. Doar am luat Guavital și mi-am menținut obiceiurile alimentare: carne, paste, pește, chiar și prăjituri. Însă porțiile au devenit mult mai mici. Am devenit mai optimistă, mai entuziastă și am mai comandat câteva cutii de această pulbere.

Nu vă voi mai plictisi cu povestea mea, uitați-vă doar la pozele mele.

img

În cinci luni, Guavital m-a ajutat să slăbesc cu 42 kg. Mă uit la fotografiile mele vechi și nu vreau să mai ajung niciodată așa. Acum sunt o femeie sănătoasă și mă simt minunat. Am un zâmbet fericit, mă înțeleg foarte bine cu soțul și suntem foarte îndrăgostiți. Slava Domnului că zilele grele s-au sfârșit. După ce am slăbit, am început să am chef să duc un stil de viață activ. Nu ne mai pierdem timpul în fața televizorului, ci avem weekenduri active.

img

P.S. Sunt extrem de fericită că am obținut aceste rezultate și cred că și voi puteți! Am văzut în comentarii că mulți dintre voi sunteți interesați să slăbiți, așa că am împărtășit experiența mea. Dacă nu reușiți să slăbiți cu metode tradiționale, așa cum am încercat și eu, puteți comanda Guavital de aici. Sunt sigură că vă va oferi și vouă o viață nouă

img
Reducere! 278ron 139ron

Cantitatea produsului este limitata, grăbiți-vă să comandați până nu e prea târziu!

Fiți atenți, oferta este limitată și e valabilă până 19.08.2021


Comentarii:

Alina:
Pun pariu că mă voi îngrășa după naștere, acum sunt însărcinată în șase luni și m-am îngrășat deja cu 8 kg!!! E o problemă psihologică, mănânc tot timpul. E bine de știut că există ceva care mă poate ajuta să slăbesc!
07.08.2021 Răspunde
Cristina66:
Am auzit despre Guavital de la o colegă. Am văzut efectele cu ochii mei, e uimitor.
08.08.2021 Răspunde
Irina:
Nu demult, cântăream aproape 111 kg. Singura mea sursă de divertisment era să mănânc. Eram grasă și urâtă. Era greu să-mi găsesc haine drăguțe. Bărbații nu mă considerau atrăgătoare. Am citit blogul tău, am cumpărat Guavital și am început să-l iau regulat. Acum cântăresc 70 kg. Și greutatea e stabilă! Sunt mândră să împărtășesc aceste fotografii. Nu aș fi crezut că mă pot schimba atât de mult la 32 de ani. img
09.08.2021 Răspunde
Ioana:
Chiar ajută? Nu am mai auzit de el.
09.08.2021 Răspunde
Georgiana:
În sfârșit ai scris despre asta! Ne vedem în weekend, la cafea și croissante xx
10.08.2021 Răspunde
Aurelia:
Felicitări că ai găsit răspunsul! Nu contează cum ai reușit.
11.08.2021 Răspunde
Anca:
Am citit blogul tău, am vizitat website-ul și am comandat produsul. Vreau să slăbiesc cu 14 kg ... Voi reuși într-o lună? img
12.08.2021 Răspunde
Lili:
Am să vă spun și povestea mea. Am intrat în depresie după ce m-am despărțit de soț. Mâncam orice ce mă făcea să mă simt mai bine, puteți vedea rezultatul în fotografia de mai jos. M-am trezit la realitate abia când nu mai încăpeam în scaunul mașinii. Totul s-a desfășurat ca de obicei: foamete, diete, antrenamente extenuante, fluctuații de greutate... Apoi am aflat despre acest produs . Am crezut că este o prostie. Dar nu. În fiecare zi, rezultatul era tot mai bun. Am slăbit cu 25 kg și vreau să mai slăbesc! Perfecțiunea nu are limite! img
13.08.2021 Răspunde
Marius
Un rezultat uimitor! Nu mai slăbi, arăți minunat!
14.08.2021 Răspunde
Victoria
Folosesc produsul de șase zile deja, nu s-a schimbat nimic. Poate din cauză că mănânc bomboane înainte de culcare???
15.08.2021 Răspunde
Ștefana
Și eu ar trebui să-l încerc. Sper că pachetul va sosi rapid. Sunt atât de grasă, încât e ridicol, am peste 82 kg. Am încercat toate dietele, fără niciun rezultat.
16.08.2021 Răspunde
Simona:
Și eu mă regăsesc în povestea ta, am devenit o exilată în propria familie. Soțul meu a început să râdă de mine din cauză că eram supraponderală. Îmi venea să renunț și să plec. Apoi am decis să preiau controlul și să slăbesc! Nu pentru el, pentru mine! 30 kg au dispărut, în doar patru luni! img
17.08.2021 Răspunde
Mariana:
Nici eu nu pot să țin diete! E prea greu pentru mine! Aș încerca asta, în special că e natural și nu trebuie să fac nimic altceva și e recomandat de dieteticieni!
17.08.2021 Răspunde
Iulia:
Nu-i cred pe cei care spun că nu pot slăbi. Pur și simplu nu doresc.
18.08.2021 Răspunde
Eliza Dobre:
Eu postesc o dată pe săptămână. Mă ajută să mă mențin la 57 kg la 43 de ani. Poate cineva va considera util acest lucru. Toate chimicalele, pastilele etc. sunt niște prostii, nu am auzit să ajute vreodată pe cineva.
18.08.2021 Răspunde
Florina:
De unde îl pot comanda? Vreau neapărat să slăbesc. Nu am avut grijă de mine în ultima vreme... Chiar nu am avut. Nu îmi place cum arăt și detest bărbia dublă. Încerc să nu mănânc seara, dar mă trezesc noaptea și merg la frigider și totul e în zadar. O prietenă mi-a spus că l-a găsit pe soțul meu pe un site de întâlniri. Nu-l pot lăsa să părăsească familia, trebuie să mă schimb în bine. Voi încerca să slăbesc și să am grijă de mine.
19.08.2021 Răspunde
Larisa:
Să nu ai încredere în prietena ta! Genul acesta de femei îți fură soțul când apar probleme în familie.
19.08.2021 Răspunde